04
Dum, Iun
5 Articole noi

Canapele extensibile ieftine

Canapele extensibile

Stil
Tipografie

Realitatile moderne ne obliga adesea sa combinam un living cu un dormitor. Locatia centrala din aceasta camera este alocata canapelei. In timpul zilei si orelor de seara, devine un loc de odihna, iar noaptea se transforma intr-un dormitor plin de viata.

Daca tii seama de faptul ca o persoana doarme in medie 7-8 ore pe zi, se obtine aproximativ o treime din viata. Deci, cel mai indicat este sa cumperi canapele extensibile ieftine. Aspectul estetic este foarte important, atat pentru tine cat si pentru musafirii care vin in casa ta. Acestea au un design destul de atractiv, iar sfatul specialistilor in alegerea unei astfel de canapele este, ca acestea sa inlocuiasca complet un pat.

Durabilitate

Daca intentionezi sa utilizezi aceasta piesa de mobilier tapitat pentru o perioada lunga de timp, atunci acorda atentie urmatorilor parametri: producatorul (marca si reputatia acestuia), perioada de garantie, prezenta datelor de garantie, respectarea standardelor. Testate in mod repetat in practica, canapelele extensibile ieftine, pentru fiecare zi, sunt cele mai bune modele dovedite. Acest lucru se datoreaza faptului ca produsele sunt orientate spre utilizarea in scopul dorit, adica pentru recreere si relaxare. Canapelele extensibile pot deveni o piesa de mobilier universala. Este buna atat pentru somn, cat si pentru odihna in timpul zilei.

Functionalitate

Canapelele extensibile sunt pur si simplu necesare pentru a face fata cu succes celor doua functii. Acestea trebuie sa fie confortabile atat pentru a sta pe ele, cat si pentru a dormi, si un avantaj suplimentar va fi disponibilitatea unei cutii pentru depozitarea accesoriilor de dormit. Este destul de important modul in care se transforma canapeaua. Este important ca salteaua sa aiba o suprafata neteda, fara rosturi pentru a nu putea crea disconfort, iar in dimineata urmatoare sa nu te simti obosit.

Confort

Se recomanda alegerea unui mecanism de transformare, care are o baza anatomica densa, intarita cu un cadru sau cu lamele indoite. Astfel, te vei simti confortabil pe tot parcursul noptii, iar coloana vertebrala va primi suportul potrivit de care are nevoie. Cel mai important lucru in alegerea unei canapele extensibile este partea de sezut. Pentru a permite odihna, aceasta trebuie sa aiba o grosime de cel putin 15 cm, cu acoperire de inalta calitate si umplutura multi-strat, care poate oferi suport pe mai multe niveluri si, acest lucru este extrem de important pentru coloana vertebrala.

Schema de culori

Schema de culori este importanta, deoarece canapeaua va actiona ca un pat in camera de zi. In consecinta, trebuie sa se potriveasca cu interiorul camerei, provocand doar emotii placute atat pentru membrii familiei cat si pentru oaspeti. Las-o sa devina locul care dispune de odihna maxima. Daca preferi modele care sa ofere calm, atunci alege nuante pastelate: cafea cremoasa, maro deschis, galben.   Va asteptam pe www.mobilavento.ro pentru a vedea toate produsele disponibile.