Toate videoclipurile

Intalnire informala pe tema noii legislatii referitoare la venitul minim de incluziune ce se aplica de la 1 ianuarie 2024

Peste 200 de actiuni specifice navale si tereste au desfasurat politistii de frontiera din Teleorman, in acest an. Intr-un raport prezentat in sedinta ATOP se arata ca in timpul actiunilor desfasurate de Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera au fost descoperiti mai multi cetateni care au trecut ilegal frontiera, majoritatea provenind din tarile arabe.

Poliția și procurorii DIICOT au făcut perchezitii domiciliare în Teleorman la persoane implicate în contrabanda cu țigări și spălare de bani

Producatorii de legume cultivate în spatii protejate pot beneficia de sprijin financiar și în extrasezon dacă îndeplinesc anumite condiții. Ministerul Agriculturii a inițiat o hotărâre de guvern care prevede acordarea ajutorului de 1000 de euro și în perioada de toamna – iarna 2023- 2024.

Zeci de masini de epoca si motocilete au fost expuse, sambata, in padurea Vedea din Alexandria. De cativa ani, evenimentul acesta este nelipsit din programul de manifestari organizat cu ocazia Zilelor municipiului. Spectaculoasa expozitie a atras si la aaceasta editie un public numeros.

Astazi, jandarmii teleormaneni au fost intr-o misiune de suflet, la Vartoape, unde un baietel si tatal lui au nevoie de ajutor pentru a depasi momentele grele prin care trec. Cei doi membri ai familiei Raducan au primt de la jandarmi o suma de bani, haine si jucarii pentru cel mic. In numai o luna de campanie umanitara lansata de preotul din comuna s-au strans din donatii banii necesari pentru achizitia unei case modulare in care sa locuiasca familia Raducan.