23
Ma, Iul
0 Articole noi

Alte categorii

HARALAMBIE Epure

Guvern

Haralambie Epure, prefectul județului Teleorman, a convocat ședinta Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice. 

HARALAMBIE Epure

Guvern

Haralambie Epure, prefectul județului Teleorman, a participat la ceremonia organizată la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman pentru a marca Ziua Poliției Române. 

HARALAMBIE Epure

Guvern

Haralambie Epure, prefectul județului Teleorman, a participat la deschiderea oficială a manifestărilor organizate cu prilejul evenimentului "Luna Plantării Arborilor", ediția 2024.

MARIA Stoian

Parlament

Maria Stoian, deputat PNL de Teleorman, a participat la evenimentul „Eficiența energetică în viziunea copiilor - un exercițiu de eficiență energetică” în Parlamentul României. 

MARIA Stoian

Parlament

Maria Stoian, deputat PNL de Teleorman, susține proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 48/2022 privind plata diferențelor de drepturi salariale cuvenite personalului didactic din învățământul de stat pentru perioada 1 iulie 2017 - 31 august 2021.

MARIA Stoian

Parlament

Maria Stoian, deputat PNL de Teleorman, susține Legea „2 Mai”, adoptând-o în Camera Deputaților. 

Marius Soreață

Partide

Duminică, într-o atmosferă plină de susținere și entuziasm, Marius Soreață a oficializat candidatura sa la Primăria comunei Bogdana, reprezentând Partidul Național Liberal.

Sorin Ghimfus

Partide

Duminică, într-o atmosferă plină de susținere și entuziasm, Sorin Ghimfus a oficializat candidatura sa la Primăria comunei Peretu, reprezentând Partidul Național Liberal.

Daniel Constantin

Partide

Președintele interimar al PNL Teleorman, Daniel Constantin, a susținut, astăzi, prima conferință de presă în calitate de reprezentant al acestei organizații.

Presedintele Romaniei

Presedintie

Astfel, de la 1 iunie se pot redeschide terasele, insa cu respectarea anumitor conditii, oamenii se pot duce la plaja, dar trebuie respectata distantarea sociala. O alta masura de relaxare care intra in vigoare de 1 iunie se refera la renuntarea declaratiilor pe propria raspundere atunci cand plecamd dintr-o localitate in alta.

Klaus Iohannis

Presedintie

Klaus Iohannis a anunțat că grădinițele, școlile și universitățile nu se vor mai redeschide în actualul an școlar. Singura excepție va fi făcută pentru elevii din anii terminali care vor putea reveni în școli între 2 și 12 iunie, în număr restrâns de maximum 10 copii, pentru a fi pregătiți pentru examenele finale.

Presedintele Romaniei

Presedintie

Anunţul privind instaurarea stării de urgenţă va intra în vigoare imediat ce va fi publicat în Monitorul Oficial. Astfel, au fost luate măsuri suplimentare pentru a se face angajări în sistemul sanitar şi totodată, au fost alocaţi bani pentru achiziţionarea de echipamente medicale. Şcolile rămân închise.

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!