22
Vi, Sep
9 Articole noi

Alte categorii

HARALAMBIE Epure

Guvern

La invitația domnului Mihai Busuioc, președintele Curții de Conturi a României, Haralambie Epure, prefectul județului Teleorman, a participat la o conferință în cadrul căreia au fost prezentate principalele schimbări realizate în activitatea Curții de Conturi a României, odată cu implementarea unui amplu proces de transformare și modernizare instituțională, în special printr-un proiect finanțat din fonduri europene, CCR-SAI pentru cetățean, demarat în anul 2019.

HARALAMBIE Epure

Guvern

Haralambie Epure, prefectul județului Teleorman, a organizat o întâlnire cu reprezentanții structurilor teritoriale ale instituțiilor cu atribuții în derularea acțiunilor de control la operatorii economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat (GPL), ce funcționează pe raza județului Teleorman. 

Acordare imprumuturi UAT

Guvern

Guvernul a aprobat un act normativ prin care reglementeaza acordarea de imprumuturi unitatilor administrative teritoriale in conditii favorabile, de la Trezoreria Statului in limita sumei de 1 miliard de lei.

CALOTĂ Florică Ică

Parlament

Calotă Florică Ică, deputat PNL Teleorman, a inițiat un proiect de lege privind comercializarea sau oferirea băuturilor alcoolice către minori. Proiectul a fost votat în Camera Deputaților și a mers la promulgare. 

CALOTĂ Florică Ică

Parlament

Calotă Florică Ică, deputat PNL Teleoman, a votat proiectul de lege prin care funcționarii și specialiștii din primăriile rurale vor primi bani pentru transport începând cu anul 2024. 

MARIA Stoian

Parlament

Deputata liberală Maria Stoian a atras atenția ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, asupra faptului că peste 200 de cultivatori de cartofi din comunele Peretu și Cervenia nu au beneficiat anul trecut de ajutorul de minimis în cadrul schemei „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a producției de cartof de consum, în anul 2022”.

MARIA Stoian PNL

Partide

Partidul Național Liberal are între principalele preocupări în realizarea actului de guvernare reformarea unor domenii vitale pentru viitorul României, unul dintre acestea fiind sectorul energetic.

ADRIAN Florescu

Partide

Tot ce are de făcut e sa plece din functia pentru care nu mai are sustinere / Comunicat de presa

MARIA Stoian

Partide

Femeile liberale și-au definitivat obiectivele politice ale acestei toamne în cadrul reuniunii Școlii de Vară a Organizației Femeilor Liberale (OFL), desfășurată la Eforie Nord, cu tema „O nouă viziune: leadership feminin liberal”. 

Presedintele Romaniei

Presedintie

Astfel, de la 1 iunie se pot redeschide terasele, insa cu respectarea anumitor conditii, oamenii se pot duce la plaja, dar trebuie respectata distantarea sociala. O alta masura de relaxare care intra in vigoare de 1 iunie se refera la renuntarea declaratiilor pe propria raspundere atunci cand plecamd dintr-o localitate in alta.

Klaus Iohannis

Presedintie

Klaus Iohannis a anunțat că grădinițele, școlile și universitățile nu se vor mai redeschide în actualul an școlar. Singura excepție va fi făcută pentru elevii din anii terminali care vor putea reveni în școli între 2 și 12 iunie, în număr restrâns de maximum 10 copii, pentru a fi pregătiți pentru examenele finale.

Presedintele Romaniei

Presedintie

Anunţul privind instaurarea stării de urgenţă va intra în vigoare imediat ce va fi publicat în Monitorul Oficial. Astfel, au fost luate măsuri suplimentare pentru a se face angajări în sistemul sanitar şi totodată, au fost alocaţi bani pentru achiziţionarea de echipamente medicale. Şcolile rămân închise.

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro