04
Dum, Iun
5 Articole noi

MARIA Stoian

Deputata liberală Maria Stoian a atras atenția ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, asupra faptului că peste 200 de cultivatori de cartofi din comunele Peretu și Cervenia nu au beneficiat anul trecut de ajutorul de minimis în cadrul schemei „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a producției de cartof de consum, în anul 2022”.

Ajutor de minimis

Reprezentanții cultivatorilor de cartofi din județul Teleorman atrag atenția ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, că nu au beneficiat anul trecut de prevederile Hotărârii de Guvern nr. 782/16.06.2022 privind aprobarea schemei „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a producției de cartof de consum, în anul 2022”. 

Eugen Pârvulescu

Bugetul de stat pentru anul 2023, adoptat in premiera inainte de jumatatea lunii decembrie este considerat de parlamentarii liberali ca fiind unul realist si echilibrat in conditii de criza energetica, post pandemie si un razboi la granite.

Majorare alocatii

Plenul comun al Parlamentului a aprobat amendamentul PNL la proiectul de buget pe 2019 care prevede majorarea alocaţiilor copiilor de la 1 martie 2019.

Mai multe articole …