18
Joi, Apr
1 Articole noi

Blacklist lanseaza single-ul Tequila cu Carla’s Dreams

Blacklist

Muzica
Tipografie

Un nou proiect muzical lanseaza primul single. Blacklist prezinta “Tequila” in colaborare cu Carla’s Dreams.

“Tequila” a fost compusă și produsă de cei de la Blacklist în totalitate, o piesă fresh cu un sound perfect pentru club.
Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Khaled Mokhtar, iar styling RDStyling.
“Suntem onorați să lansăm prima noastră piesă chiar cu cei de la Carla’s Dreams. Le suntem recunoscători și le mulțumim pentru încredere, pentru că avem nevoie de susținere”, au declarat Blacklist.
“Blacklist ne plac foarte mult, așa că atunci când ne-au propus să colaborăm pentru piesa ‘Tequila’, am acceptat imediat. Noi am ascultat și alte piese ale lor și putem spune că este un proiect muzical care va avea succes și care merită susținut. Le dorim ca publicul să fie alături de ei.”, au spus Carla’s Dreams.
În perioada următoare, Blacklist vor lansa și alte piese compuse și produse de ei.
Încă din primele ore de la lansare, “Tequila” se bucură de apreciere, iar mesajele de încurajare de pe rețelele de socializare sunt numeroase: “Știi că o melodie e bună atunci când, după ce se termină, îi dai repeat, după care repeat si repeat!!”, “Din primele sunete deja voiam să dansez, iar refrenul din prima l-am memorat! Este viitorul hit! ca de obicei: Bravo!”, “Melodia și videoclipul sunt geniale. Bravo, băieți!”, “Ceva nou, surprinzător și fresh!”, “noul hit, foarte bună piesa, o să spargă cluburile!”.