30
Joi, Mai
0 Articole noi

Alexandru Gheorghe este optimist in privinta viitorului lui Sporting

Fotbal
Tipografie

Prezent luni la emisiunea “Sport Sud Special”, tehnicianul celor de la Astra Plosca a facut printre altele si o analiza succinta a evolutiei lui Sporting Rosiori de Vede.

Alexandru Gheorghe apreciaza jocul consistent etalat de elevii lui Cristi Negru in primele 7 etape si este de parere ca, pana la urma, echipa rosioreana va trece si peste problemele de eficacitate in fata portii-este nevoie doar de un moment de descatusare pentru ca atacantii lui Sporting sa marcheze mai mult decat au facut-o pana in prezent.

Alexandru Gheorghe, antrenorul celor de la Astra Plosca, are cuvinte de lauda pentru jocul etalat de Sporting Rosiori de Vede. Un joc consistent si elaborat,solid pe faza defensiva-acestea ar fi atuurile rosiorenilor. Pacat insa de criza din atacul echipei, criza care a facut ca echipa sa piarda destul de multe puncte in acest start de sezon.

Alexandru Gheorghe este optimist in privinta viitorului lui Sporting in Liga a 3-a. La Rosiori se lucreaza serios, iar rezultatele, pana la urma nu vor intarzia sa apara.

Poate ca acest lucru se va intampla chiar sambata, 18 octombrie, cand Sporting va juca pe teren propriu contra celor de la Chindia Targoviste, intr-un meci contand pentru etapa a 8-a a seriei a 3-a a Ligii a 3-a de fotbal, meci pe care iubitorii fotbalului din Teleorman il vor putea urmari integral pe Media Sud TV, duminica, 19 octombrie, cu incepere de la orele 16.