22
Vi, Sep
9 Articole noi

Alte categorii

Eleve de nota 10

Educatia la zi

Cele doua eleve cu media 10 la Evaluarea Naționala și Bacalaureat au fost premiate de Inspectoratul Scolar Teleorman.

Festivitati la scolile din Alexandria

Educatia la zi

Primul clopotel al noului an scolar a fost prilej de mare bucurie pentru elevi la intalnirea cu dascalii si colegii, dar si de mari emotii pentru boboceii ce pasesc in clasa pregatitoare.

Inceput de an scolar

Educatia la zi

A sunat clopoțelul, din nou, și în județul Teleorman, pentru a da semnalul unui nou an școlar.

Gradina din gradinita

Gradinita

Copiii de la Gradinita Ion Creanga din Alexandria si din alte 16 gradinite din judetul Teleorman beneficiaza de un nou mediu educational special amenajat pentru ei in cadrul unui proiect pilot dezvoltat la nivel national “Gradina de Relaxare, Liniste si Invatare”.

Grupa albinutelor Poroschia

Gradinita

Copiii de la Grădinița din Poroschia au sărbătorit ziua mamei la Biblioteca judeteana din Alexandria.

Carnaval in culorile toamnei

Gradinita

Toamna, anotimpul cel mai bogat al anului, a fost sarbatorita intr-un decor autentic de prichindeii de la Gradinita nr. 4 din Rosiori de Vede.

Diana Grozea

Scoala

Diana Grozea este singura elevă din județul Teleorman care a reușit să obțină media 10 la Evaluarea Națională, înainte de contestații.

Sorin Ilie

Scoala

Doar putin peste doua procente au reusit sa adune liceeni la examenul de Bacalaureat fata de absolventii claselor a VIII-a.

Aproximativ 2.100 de elevi din județul Teleorman, absolvenți ai clasei a opta, au susținut astăzi proba scrisă la Limba și Literatura Română, prima de la examenul de Evaluare Nationala.

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro