22
Vi, Sep
9 Articole noi

PNL Teleorman

Patru miniștri liberali au lansat Planul Național de Acțiune privind Siguranța Școlară, care urmărește creșterea siguranței elevilor și a cadrelor didactice în unitățile de învățământ. Sunt tratate cu prioritate combaterea traficului și a consumului de droguri în rândul elevilor, prevenirea violenței și a cazurilor de bullying, precum și reducerea riscului de expunere a elevilor la un mediu infracțional.

Eugen Pîrvulescu -presedintele PNL Teleorman

Cu un an inainte de alegeri PNL evalueaza activitatea alesilor locali și ai celor sustinuti în anumite funcții publice.

EUGEN Pirvulescu

În prezența senatorului liberal Eugen Pîrvulescu și a ministrului dezvoltării, Adrian Ioan Veștea, Emil Picu și Petre Stancu, primarii liberali ai comunelor Pietroșani și Vârtoape, au semnat contractele de finanțare, prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, pentru asfaltarea drumurilor comunale. 

Fara dosar cu sina

Dosarul cu șină a fost interzis, iar instituțiile publice nu vor mai avea voie să ceară copii ale avizelor sau documentelor care au fost emise de către alte instituții publice. Prevederile sunt parte dintr-o lege inițiată de parlamentarii PNL, promulgată în ianuarie 2023 și care a intrat în vigoare pe 4 iulie 2023. 

MARIA Stoian

În contextul securității alimentare a României, Maria Stoian, deputat PNL Teleorman, susține intensificarea controalelor referitoare la procentul pesticidelor folosite de fermierii care beneficiază de subvenții sau alte forme de sprijin din partea statului. În urma scandalului din județul Buzău, provocat de o anchetă legată de otrăvirea legumelor cu pesticide peste limitele admise, Maria Stoian solicită o reacție din partea responsabililor din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. 

MARIA Stoian

Cu prilejul Zilei întreprinzătorilor din România, Maria Stoian, deputat PNL Teleorman, a susținut ferm dinamizarea acțiunilor de sprijin pentru dezvoltarea antreprenoriatului și a IMM-urilor autohtone. Ziua întreprinzătorilor din România a fost instituită prin Hotărârea Guvernului nr. 546 din 10 septembrie 1992 și este organizată în ultima duminică a lunii mai. 

Mai multe articole …