30
Joi, Mai
0 Articole noi

Sedinta BPJ a PNL

Președintele PNL, Nicolae Ciuca a revenit în Teleorman pentru o prima întâlnire cu membrii noului Birou Politic Judetean din care fac parte si toți primarii liberali din Teleorman, chiar și cei care și-au anunțat trecerea la PSD.

HARALAMBIE Epure

Haralambie Epure, prefectul județului Teleorman, a participat la cea de-a III-a ediție a Festivalului Toamnei, activitate organizată de Grădinița cu Program Prelungit nr. 6 din Alexandria.

Lege protectia minorilor

O propunere legislativă a PNL pe tema protectiei minorilor în mediul online se afla în dezbatere publica și cuprinde o serie de măsuri eficiente și prevederi clare pentru copii, părinți și furnizori de servicii online.

MARIA Stoian

În decursul anului trecut, traficul rutier pe drumul național DN 52, care leagă Alexandria de Turnu Măgurele, a fost grav afectat de lucrările de modernizare în desfășurare. Maria Stoian, deputată PNL Teleorman, a atras atenția asupra acestei situații critice și a adresat o solicitare oficială către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, în căutarea unor răspunsuri referitoare la stadiul și termenul de finalizare a lucrărilor respective.

Mai multe articole …