30
Joi, Mai
0 Articole noi

Marius Soreață și-a anunțat candidatura în Bogdana

Marius Soreață

Partide
Tipografie

Duminică, într-o atmosferă plină de susținere și entuziasm, Marius Soreață a oficializat candidatura sa la Primăria comunei Bogdana, reprezentând Partidul Național Liberal.

Pe durata evenimentului, mai mulți cetățeni au urcat pe scenă pentru a-și exprima susținerea față de candidatul liberal din Bogdana. Primari liberali din diverse localități din Teleorman au participat la eveniment pentru a-l sprijini pe Marius Soreață, printre aceștia numărându-se primari din Dracea, Lisa, Răsmirești, Crângeni, Mavrodin, Seaca, Talpa, precum și candidați PNL la funcția de primar în Piatra, Furculești, Orbeasca și Videle.

Alături de Marius Soreață s-au aflat și parlamentari ai Partidului Național Liberal: senatorul Eugen Pîrvulescu, președintele interimar al filialei județene Teleorman Daniel Constantin și deputații Cristi Barbu și Maria Stoian.
În ultimele zile ale mandatului său ca prefect, Haralambie Epure a făcut o vizită la Bogdana pentru a-și arăta sprijinul pentru Marius Soreață. Alături de susținătorii candidatului s-au aflat Vera Mitran, candidata liberală la Prefectura județului Teleorman, precum și oameni de afaceri și consilieri locali și județeni, printre care Gabriel Bulumac și Mihaela Burghiu.
Cetățenii comunei Bogdana îl consideră pe Marius Soreață ca fiind omul care poate aduce schimbarea de care au nevoie în comunitatea lor.


Prin această amplă mobilizare și susținere din partea membrilor Partidului Național Liberal și a personalităților politice locale, Marius Soreață și-a consolidat poziția și a marcat un pas important în cursa electorală pentru Primăria comunei Bogdana.