23
Ma, Iul
0 Articole noi

Adrian Florescu si-a dat demisia din fruntea PMP Teleorman

Adrian Florescu

Partide
Tipografie

Vineri, in cadrul Colegiului National al Partidului Miscarea Populara, 19 lideri de filiale au fost demisi, motivul fiind acela ca acestia nu au atins 5% la alegerile parlamentare.

Pe aceasta lista se afla si Adrian Florescu, insa acesta isi prezentase demisia cu cateva zile inainte de anuntul facut de Traian Basescu pe data de 10 februarie.
Pe data de 10 februarie, la nivel national a avut loc Colegiul National al Prtidului Miscarea Populara, la finalul caruia Traian Basescu a anuntat ca 19 lideri de filiale au fost demisi, motivul fiind acela ca la alegerile parlamentare din decembrie 2016, nu fost atins pragul de 5% din voturi. Potrivit presei, printre acestia se numara si Adrian Florescu. Contactat telefonic, acesta a declarat ca el isi prezentase demisia cu cateva zile inainte de intalnirea ce a avut loc la nivel national.
Potrivit informatiilor, in momentul de fata interimar la nivelul PMP Teleorman este Nicolae Stan, care este singurul primar pe care il are formatiunea politica. Conform declaratiei luate astazi lui Adrian Florescu, acesta nu se mai gandeste la functia de presedinte al formatiunii politice, ci doar isi doreste sa faca parte din Biroul Permanent Judetean.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!