23
Ma, Iul
0 Articole noi

"Personal competent pentru o administratie moderna si eficienta" la final

Administratie
Tipografie

Conferinta finala a proiectului proiectului Personal competent pentru o administratie moderna si eficienta, a avut loc astazi. Acesta a fost cofinantat prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative din Fosndul Social European.

Prefectura Teleorman, a implementat proiectul PERSONAL COMPETENT PENTRU O ADMINISTRAŢIE MODERNĂ ŞI EFICIENTĂ. Acesta a fost cofinanţat din  FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative. Proiectul s-a desfăşurat pe o perioadă de 16 luni: 27 septembrie 2013 – 27 ianuarie 2015. Obiectivul general a fost reprezentat de Ridicarea nivelului de cunoştinţe şi competenţe ale personalului din administraţia publică locală, necesar  consolidării unei administraţii moderne, performante, eficiente şi eficace, în beneficiul socio-economic al comunităţilor pe care le deserveşte.
La actiunea de astazi a fost participat si reprezentantul Autorităţii de Management în cadrul Programului Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative 2007-2013, Veronica Baciu. Din partea Cosnilului Judetean Teleorman, a fost prezent vecepreşedintele, Cornel Bleajă. La terminarea proiectului  286 de persoane la nivelul Instituţiei Prefectului Teleorman şi la nivelul celor 15 servicii publice deconcentrate vor fi capabile să implementeze un management public modern, în toate componentele acestuia, şi să continue în ritm accelerat reforma de modernizare instituţională.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!