18
Ma, Iun
0 Articole noi

Activitatile Politiei locale din Rosiorii de Vede in anul 2014

Politia locala Rosiori

Administratie
Tipografie

Politia locala din municipiul Rosiorii de Vede si-a amplificat activitatile pe parcursul anului 2014  iar prezenta politistilor pe strazile municipiului in actiunile zilnice sau ocazionale a contribuit la cresterea gradului de siguranta a cetatenilor.Conform ultimului  raport de activitate Politia locala i-a extins colaborarea institutionala pe mai multe domenii iar rezultatele sunt tot mai vizibile.

A sosit vremea bilantului anual si pentru Politia locala rosioreana care a incheiat anul 2014 cu rezultate mult mai bune decat in anii anteriori iar o contributie importanta au avut-o si dotarile de care a beneficiat. Noul sistem de monitorizare video, colaborarea cu alte institutii publice locale si judetene a sporit eficienta activitatilor Politiei locale in municipiul Rosiorii de Vede. Fluidizarea si siguranta traficului rutier in zonele agomerate,ordinea si linistea publica, controlul comercial, disciplina in constructii, protectia mediului sunt cateva din domeniile in care politistii locali au competente.

Incepand cu activitatea preventiva si completand cu interventiile active, politia locala s-a dovedit a fi, in ultimul an, o componenta importanta a sistemului de asigurare si mentinere a ordinii si linistii publice in municipiul Rosiorii de Vede. In anul 2014 politistii locali rosioreni au aplicat sanctiuni in valoare de aproximativ 2 miliarde lei vechi, bani ce ajung in bugetul local.