04
Lun, Dec
5 Articole noi

EUGEN Pirvulescu

Președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, a făcut parte din delegația care a reprezentat România la întrevederea cu prim-ministrul Republicii Coreea, Han Duck-soo, cu ocazia aniversării a 15 ani de la semnarea Parteneriatului Strategic bilateral, primul parteneriat de acest fel semnat de România cu o țară asiatică. 

Ieri, senatorul liberal Eugen Pîrvulescu, în calitate de reprezentant al României, a participat la lucrările comune privind dezvoltarea parteneriatului dintre România și Republica Moldova, la Iași, în cadrul cărora s-a discutat despre domenii importante pentru ambele țări, cum ar fi transporturile, infrastructura, agricultura, turismul și economia. 

Eugen Pîrvulescu

Senatorul liberal teleormănean Eugen Pîrvulescu, președintele Comisiei pentru transporturi din Senat, Toma Petcu, împreună cu alți colegi din Senat s-au deplasat cu trenul la Iași unde au fost așteptați de președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe și primarul municipiului, Mihai Chirică, unde au participat la lucrările comune în cadrul întâlnirii “Cooperare în domeniul transporturilor și infrastructurii - o nouă perspectivă europeană”. 

Senatul Romaniei

Senatul a votat, luni, modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, astfel incat DNA va putea cere arestarea preventiva in baza unor "indicii temeinice", nu a unor "suspiciuni rezonabile", ca pana acum.

Timotei Stuparu

Singurul Cabinet Parlamentar ce functioneaza in Rosiorii de Vede este al senatorului Timotei Stuparu care se intalneste cu cetatenii in fiecare zi de vineri cand sustine personal audientele.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai