30
Joi, Mai
0 Articole noi

FLORICA Ica Calota

Florică Ică Calotă este coinițiator al modificării unui proiect de lege, privind întărirea disciplinei financiare în tranzacțiile în numerar și încurajarea utilizării sistemelor moderne de plată în România. Deși proiectul încă nu a primit toate avizele necesare, sunt propuse cinci modificări a Legii nr.70/2015, privind, în principiu, introducerea sistemelor moderne de plată.

EUGEN Pirvulescu

Președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, a făcut parte din delegația care a reprezentat România la întrevederea cu prim-ministrul Republicii Coreea, Han Duck-soo, cu ocazia aniversării a 15 ani de la semnarea Parteneriatului Strategic bilateral, primul parteneriat de acest fel semnat de România cu o țară asiatică. 

Ieri, senatorul liberal Eugen Pîrvulescu, în calitate de reprezentant al României, a participat la lucrările comune privind dezvoltarea parteneriatului dintre România și Republica Moldova, la Iași, în cadrul cărora s-a discutat despre domenii importante pentru ambele țări, cum ar fi transporturile, infrastructura, agricultura, turismul și economia. 

Eugen Pîrvulescu

Senatorul liberal teleormănean Eugen Pîrvulescu, președintele Comisiei pentru transporturi din Senat, Toma Petcu, împreună cu alți colegi din Senat s-au deplasat cu trenul la Iași unde au fost așteptați de președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe și primarul municipiului, Mihai Chirică, unde au participat la lucrările comune în cadrul întâlnirii “Cooperare în domeniul transporturilor și infrastructurii - o nouă perspectivă europeană”. 

Mai multe articole …