30
Joi, Mai
0 Articole noi

15 elevi, cei mai buni la invatatura, din muncipiul Alexandria au fost premiati

Elevi premiati de municipalitate

Educatia la zi
Tipografie

Dacă până în acest an, cei mai buni elevi din Alexandria erau răsplătiţi pentru rezultatele deosebite la învăţătură cu excursii, acum, pe perioada pandemiei lucrurile s-au schimbat. Aceştia au primit din partea municipalităţii laptopuri.

10 elevi de gimnaziu şi 5 de liceu, cu cele mai bune rezultate în anul şcolar 2019-2020, din Alexandria, au fost premiaţi de municipalitate. Cu toate ca este o perioadă greu de depăşit, municipalitatea nu putea să treacă peste acest eveniment.

Fie că au terminat liceul şi au intrat la facultatea dorită, fie că au terminat gimnaziul şi acum aşteaptă să înceapă primul an de liceu, cei mai merituoşi elevi ai Alexandriei susţin că această răsplată din partea primăriei este rodul muncii lor.

Pe lângă elevi, emoţii au avut şi părinţii dar şi cadrele didactie. Emoţia a fost cu atât mai mare cu cât la premiere unii au avut dublă calitate cea de părinte şi cea de dascăl.
Anul acesta Primăria Alexandria a oferit celor mai buni elevi din municipiu laptopuri.  Această decizie a fost luată în urma consultării cu părinţii.