30
Joi, Mai
0 Articole noi

500 de membri si simpatizanti ALDE pleaca maine la miting

ALDE Teleorman

Partide
Tipografie

Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa Teleorman a organizat astazi o conferinta de presa, in cadrul careia conducerea partidului a anuntat ca va participa la mitingul de la Bucuresti de maine. Un alt subiect abordat a fost anuntul ca, randurile ALDE s-au intarit cu un nou membru: Catalin Burcescu.

La intalnirea cu presa de astazi, presedintele ALDE a vorbit si despre statul paralel, Soros, justitie, SRI si protocoale, precizand ca prin mitingul de maine din capitala, alesii vor sa arate ca detin puterea si trebuie facute modificari substantiale in justitie, tocmai pentru ca marea majoritate a cetatenilor ii sustin in acele functii.
La conferinta de presa a participat si vicepresedintele ALDE Teleorman, Virgil Cocosila, care este si presedintele Organizatiei Municipale ALDE Rosiorii de Vede.
Partidul National Liberal Teleorman a pierdut un om din conducere, si anume pe Catalin Burcescu, care de 11 ani a activat ca membru in organizatia judeteana a PNL.
Virgil Cocosila a tinut sa precizeze faptul ca „l-a curtat” ceva vreme pe Burcescu pana ce acesta s-a hotarat sa ia decizia de a ingrosa randurile ALDE.
Conducerea ALDE Teleorman sustine ca usile partidului sunt deschise si pentru alti politicienti, care au convingeri si ideologii liberale, doar ca se va face o selectie a acestora inainte de a fi primiti in partid. Desi nu au vrut sa spuna numele celor cu care au astfel de discutii, vicepresedintele Cocosila ne-a oferit un indiciu, si anume faptul ca posibilii si viitorii colegi fac parte si din Consiliul Judetean.