22
Vi, Sep
9 Articole noi

HARALAMBIE Epure

La invitația domnului Mihai Busuioc, președintele Curții de Conturi a României, Haralambie Epure, prefectul județului Teleorman, a participat la o conferință în cadrul căreia au fost prezentate principalele schimbări realizate în activitatea Curții de Conturi a României, odată cu implementarea unui amplu proces de transformare și modernizare instituțională, în special printr-un proiect finanțat din fonduri europene, CCR-SAI pentru cetățean, demarat în anul 2019.

HARALAMBIE Epure

Haralambie Epure, prefectul județului Teleorman, a organizat o întâlnire cu reprezentanții structurilor teritoriale ale instituțiilor cu atribuții în derularea acțiunilor de control la operatorii economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat (GPL), ce funcționează pe raza județului Teleorman. 

Acordare imprumuturi UAT

Guvernul a aprobat un act normativ prin care reglementeaza acordarea de imprumuturi unitatilor administrative teritoriale in conditii favorabile, de la Trezoreria Statului in limita sumei de 1 miliard de lei.

Ludovic Orban

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat că, în acest moment, Guvernul PNL are patru metode prin care încearcă blocarea dublării alocațiilor de stat pentru copii.

Ludovic Orban

Guvernul Orban a fost învestit, luni, în plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi „pentru”. Deputaţii şi senatorii au votat pentru validarea listei celor 16 miniştri, precum şi programul de guvernare al PNL.

Viorica Dăncilă

Pentru prima dată în istorie, România va avea un prim-ministru femeie. Preşedintele Klaus Iohannis a acceptat-o pe Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru funcţia de premier, aceasta urmând să fie al treilea premier al PSD în ultimul an.

Scumpiri de carburanti

Guvernul Tudose pregăteşte majorarea accizelor la carburanţi, care va duce automat la scumpirea benzinei şi motorinei la pompă. Potrivit unui proiect de ordonanţă de modificare a Codului Fiscal, atât benzina, cât şi motorina se vor scumpi cu 45 de bani pe litru.

Adrian Gadea

Adrian Gadea, secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii, a fost prezent ieri la Alexandria. In cadrul conferintei de presa a facut referiri si la proiectele depuse de reprezentantii unitatilor administrativ teritoriale.

Mai multe articole …