30
Joi, Mai
0 Articole noi

Alexandria a gazduit un eveniment de promovare a baseball-ului in randul copiilor

Baseball

Alte sporturi
Tipografie

Stadionul Municipal din Alexandria s-a transformat ieri in arena de baseball pentru cateva zeci de copii din Orbeasca, Deveselu si orasul gazda, cu ocazia unui antrenament deschis sustinut de 3 fosti jucatori profesionisti din Liga Nord Americana de Baseball. Pe langa fostii jucatori americani, la eveniment a luat parte si presedintele Federatiei Romane de Baseball si Sofball.

Alexandria a fost ieri gazda unui eveniment de promovare a baseball-ului si a sportului in general,  in randul copiilor si tinerilor. Actiunea care a adus la Alexandria 3 fosti jucatori profesionisti din Liga Nord Americana face parte din Proiectul “Jackie Robinson”, initiat de Ambasada Americana in colaborare cu Federatia Romana de Baseball si Softball, SNSPA Bucuresti, si Ministerul Tineretului si Sportului. Tinerii practicanti ai baseball-ului au avut astfel ocazia sa se antreneze alaturi de profesionisti ai acestui sport, cei prezenti la eveniment primind si materiale sportive  specifice,  necesare practicarii in bune conditii a baseball-ului.
Cu o traditie de aproape 30 de ani, baseball-ul teleormanean  incearca acum sa se organizeze in asociatie judeteana.
Actiunile de promovare a baseball-ului in randul tinerilor romani se vor incheia la Bucuresti, pe 5 iulie, atunci fiind programat si punctul culminant al acestora-primul festival romanesc de baseball.