18
Joi, Apr
1 Articole noi

"A doua sansa" continua

A doua sansa

Scoala
Tipografie

Programul Educational “A doua sansa” derulat la Scoala Gimnaziala “Miron Radu Paraschivescu“ din Zimnicea  inca din anul 2006, nu a dus nici anul acesta lipsa de persoane interesate de completarea studiilor gimnaziale obligatorii.

Astfel, locurile disponibile atat la nivelul ciclului primar, cat si la nivelul ciclului gimnazial, au fost ocupate in totalitate.
Pentru anul acolar in curs, care pentru cursantii Programului Educational “A doua sansa” incepe astazi. Scoala Gimnaziala “Miron Radu Paraschivescu” din Zimnicea a pus la dispozitia celor interesati de completarea studiilor gimnaziale, un total de 30 de locuri, 12 pentru nivelul primar si 18 pentru nivelul gimnazial. Ca si-n anii trecuti, si anul acesta, toate locurile disponibile au fost ocupate.
Cum scoala zimniceana este singura din sudul judetului care deruleaza acest program si cum numarul celor interesati sa-si completeze studiile este unul mare, conducerea unitatii scolare recomanda celor dornici sa se inscrie in Programul Educational “A doua sansa”, sa faca acest lucru din timp, interesandu-se la secretariatul scolii despre conditiile si actele necesare inscrierii la cursurile programului.
Pentru a veni in sprijinul  beneficiarilor, Programul “A doua sansa” ofera posibilitatea cursantilor clasei echivalente nivelului primar absolvirea a 2 ani intr-unul singur, in functie de rezultatele obtinute de catre cursant.