18
Ma, Iun
0 Articole noi

Activitatea celor 12 parlamentari ai judetului

Parlamentari

Parlament
Tipografie

Judetul nostru este reprezentat in Parlamentul Romanei de 12 alesi. In urma alegerilor din 2012, avem 4 senatori si 8 deputati. Potrivit rapoartelor de activitate unuii au muncit mai mult, altii mai putin.

In urma alegerilor parlamentare din anul 2012, judetul nostrum este reprezentat in Parlamentul Romaniei de 12 alesi dintre care 4 senatori si 8 deputati. Potrivit raportului de activitate, unul dintre senatorii care ne reprezinta este Crin Antonescu. Acesta a participat la 9 initiative legislative, a avut 55 de luari de cuvant in plen si a participat la 3 motiuni. Un altul este Florinel Dumitrascu, care, potrivit raportului acesta a avut 41 de initiative legislative, 7 declaratii politice, 11 intrebari, 10 interpelari si 31 de luari de cuvant in plen. Nicolae Mohanu, un alt senator, a particpat la 69 de initiative legislative, 20 de declaratii politice, 20 de intrebari, 16 interpelari si 22 de luari de cuvant.

Al patrulea senator de Teleorman, este Timotei Stuparu. Potrivit raportului de activitate acesta a avut 53 de initiative legislative si 33 de luari de cuvant.
In Camera Deputatilor avem 8 reprezentanti. Un prim deputat este Catalina Stefanescu, care, conform raportului de activitate a avut 42 de luari de cuvant, 37 de declaratii politice, un numar de 44 de propuneri legislative si 28 de intrebari si interpelari. Asrian Simionescu, un alt deputat, a avut doar 3 luari de cuvant, 2 declaratii politice si 5 propuneri legislative. Al treilea reprezentant in Camera Deputatilor este Alin Bucur. Acesta pana in prezent a avut 13 luari de cuvant, 11 declaratii politice, 19 propuneri legislative, a participat la 2 motiuni si a avut o singura interpelare.

Liviu Dragnea, este un alt reprezentant in Camera Deputatilor. Acesta a avut 20 de luari de cuvant, 4 propuneri legislative si o singura interpelare. Lista deputatilor continua cu Valentin boboc, care a avut o singura luare de cuvant, a participat la 13 propuneri legislative, a initiat un singur proiect de hotarare si a avut o singura interpelare. Lucian Militaru a vorbit doar de 2 ori in camera deputatilor,  a avut o singura declaratie politica, si a participat la 19 propuneri legislative. Calota Ica are la active 7 luari de cuvant, 6 declaratii politice, 33 de propuneri legislative, 2 motiuni si 5 intrebari si interpelari. Deputatul cu numarul 8 este Marin Almajanu care, a luat cuvantul de 34 de ori, a avut 6 declaratii politice, 20 de propuneri legislative, intrebari si interpelari 3 si 9 motiuni.