23
Ma, Iul
0 Articole noi

Activitatea Clubului Sportiv Teleorman Alexaxandria, in anul 2016

Activitate CSS

Alte sporturi
Tipografie

Activitatea desfasurata de sprtivii Clubului Sportiv Teleorman Alexaxandria, in anul 2016 a fost prezentata in cadrul ultimului colegiu prefectural. Conform raportului, sportivii au obtinut de 68 de medalii la Campionatele Nationale si Europene.

In cadrul ultimului colegiu prefecturat a fost prezentat raportatul de activitate pe anul 2016 al Clubului Sportiv Teleorman Alexandria. In cadrul acestuia functioneaza sectii de atletism, baschet, culturism, lupte greco-romane, radioamatorism, tir, karate, box, sah si natatie. Din totalul sectiilor clubului, 7 sunt functionale: atletism, baschet, culturism, radioamatorism, tir, karate, box,  si 3 sectii sunt nefunctionale: lupte greco-romane, sah si natatie.  In anul 2016, Clubul Sportiv Teleorman Alexandria a obtinut un numar de 68 de medalii la Campionatele Nationale si Campionatele Europene, pe ramura de sport. Fruntasa clubului este sectia tir pistol, avand ca antrenori pe Magdalena Dudeanu, Irina Luca si Cristian Drozd, care in anul 2016 a obtinut un numar de 54 medalii: 19 de aur, 20 de argint si 15 de bronz, la Campionatele Nationale, o participare la Campionatele Europene, prin sportiva  Stan Andreea, loc VI.
Tot in perioada mentionata sectia de atletism, antrenor Dumitru Florian,  a obtinut 4 medalii, 3 de aur si 1 de argint. Sectia de karate, antrenor Ganea Ionel,  a obtinut o medalie de bronz la Campionatele Europene si un numar de 6 medalii la Campionatele Nationale.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!