23
Ma, Iul
0 Articole noi

"Drumul crucii" reprezentatie dramatica, in centrul Alexandriei

Drumul crucii

Evenimente
Tipografie

Aproximativ 80 de tineri din mai multe zone ale tarii, ne invită în Săptămâna Mare la un marș ce comemorează drumul spre Golgota si crucificarea Mântuitorului nostru.

Denumit sugestiv Drumul Crucii – Cu moartea pe moarte călcând, evenimentul a ajuns în acest an la ediţia a doisprezecea. Marşul este o reprezentare dramatică a Drumului Crucii parcurs de Domnul Iisus Hristos înainte de moartea Lui. Evenimentul a fost prezentat si la Alexandria. Atentie. Urmeaza imagini care va pot afecta emitional.
Marșul  ce comemorează drumul spre Golgota si crucificarea Mântuitorului nostru ,denumit sugestiv Drumul Crucii – Cu moartea pe moarte călcând, a ajuns în acest an la ediţia a doisprezecea. Cei aproximativ 80 de tineri, ce au pus in scena momentele dinaintea crucificarii Mantuitorului, au ajuns si in muncipiul Alexandria. Toata scena a fost redata pe centrul municipiului Alexandria.
Primul pas a fost făcut în anul 2005, când un grup de prieteni au pus în scenă pe străzile Băii Mari, evenimentele care au precedat moartea lui Iisus Hristos pe cruce. Acestia, au vazut atunci că oamenii chiar se opresc din alergarea lor câteva minute, pentru a onora ceea ce Domnul Iisus a făcut pentru noi toţi.
Daca in alte orase oamenii s-au oprit din goana lor pentru a vedea momentul, asa s-a intamplat si la Alexandria.

Alexandrenii s-au oprit, si au ramas pentru a vedea chinurile prin care Isus Hristos a trecut pentru noi toti.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!