22
Vi, Sep
9 Articole noi

Conditii discriminatorii pentru comerciantii locali din Rosiorii de Vede

Comercianti

Administratie
Tipografie

O decizie locala menita sa-i ajute pe agentii economici rosioreni devine avantajoasa pentru altii datorita unor prevederi legale incomplete ce impun conditii restrictive suplimentare doar pentru comerciantii locali. Targul de martisoare si cadouri organizat la Rosiorii de Vede in perioada 2 februarie -8 martie avantajeaza comerciantii din alte localitati prin conditiile impuse la obtinerea unui loc in spatiul destinat activitatii comerciale.

Pentru unii muma, pentru altii ciuma, cam asa s-ar putea descrie situatia comerciantilor din Rosiorii de Vede care vor sa vanda martioare, flori sau cadouri pentru 1 si 8 martie inTargul de primavara de la Rosiorii de Vede. Doar ca in acest caz autoritatile locale sunt nevoite sa fie mama vitegra pentru rosioreni aplicand legea, o lege care ii favorizeaza pe cei din alte localitati in detrimentrul agentilor economici locali care sunt obligati sa prezinte dovada ca au impozitele si taxele locale achitate la zi, masura ce nu poate fi luata si in cazul celor veniti din alte localitati.
Cele mai multe cereri depuse pana acum la Primaria Rosiorii de Vede apartin unor agenti economici din Alexandria si Bucuresti pentru care nu se aplica obligatia platii taxelor si impozitelor locale darnici nu pot fi refuzati pentru ca acest lucru inseamna discriminare. In concluzie discriminarea se aplica doar intr-o situatie, nu si in cealalta, dar unde e lege nu poate fi tocmeala.