23
Ma, Iul
0 Articole noi

Actiune comuna a politiei si primariei Zimnicea in vederea reducerii accidentelor

Actiune comuna

Actualitate
Tipografie

Actiune comuna a Politiei si Primariei Zimnicea in vederea reducerii numarului de accidente si evenimente rutiere. Pietonii care au trecut in aceasta dimineata prin centrul orasului au primit pliante de informare referitoare la regulile si obligatiile in trafic, iar biciclistii au primit sic ate o veste reflectorizanta.

Actiune de prevenire si constientizare a obligatiilor in trafic pe care le au inclusiv pietonii, biciclistii sau conducatorii de mopede. Politistii si autoritatile locale din Zimnicea, ajutati de tineri voluntari au impartit in aceasta dimineata pliante special pregatite in acest sens. Tot cu aceasta ocazie, biciclistii au primit si cate o vesta reflectorizanta.
Aspect important al vietii comunitare, siguranta rutiera reprezinta o preocupare si pentru autoritatile locale ale orasului.
Politisti si autoritati spera ca actiunea de astazi sa-i constientizeze intr-un grad cat mai ridicat pe toti participantii la trafic asupra responsabilitatilor si obligatiilor pe care le au in aceasta calitate.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!