04
Lun, Dec
5 Articole noi

Arogante de politist rural

Aroganta politistilor Sectiei 2 Nanov

Actualitate
Tipografie

Un filtru executat pe raza localitatii Buzescu de către polițiștii secției rurale Nanov a scos la iveală o mulțime de nereguli comise chiar de polițiști și o atitudine a acestora în totala contradictie cu codul de conduita și etica pe care trebuie sa îl respecte orice polițist aflat în timpul serviciului, dar și în afara lui.

Cuprinsi de un exces de zel nejustificat, agenții rurali au cam uitat regulile de oprire în trafic pentru verificări și au creat o adevărata busculada, ba chiar i-au obligat pe soferi sa incalce și ei niște reguli fiind obligați sa oprească în dreptul strazilor laterale, pe porțiuni cu linie continua și fără acostament care sa le ofera siguranța. Nici polițiștii care opreau mașinile nu erau prea vizibili pe timp de noapte așa cu prevede regulamentul lor intern. Fără veste reflectorizante și caschete umblau pe mijlocul drumului bulversandu-i pe soferii aflati în trafic care riscau sa nu-i observe. Cu toate acestea, polițiștii păreau să se simtă în largul lor cu toată brambureala iscata chiar de ei, pana au văzut ca operatorul nostru care lua câteva imagini de la acțiune și au devenit arogati și vizibil iritati ca sunt surprinsi în exercițiul functiunii. 


Câteva zile mai târziu, un alt filtru efectuat de polititii de la rutiera executat profesionist, politicos și în condiții de siguranța a aruncat în derizoriu acțiunea haotica a colegilor de la secția Nanov. Oprirea mașinilor avea loc într-o zona cu  acostament în afara  benzii de circulatie, iar atitudinea polițiștilor fata de participantii la trafic și soferii verificați a fost impecabila. Deci se poate și așa. Relația Poliției cu presa devine tot mai dificila în Teleorman, unde purtatorul de cuvânt al inspectoratului are aceeași atitudine ostila și aroganta fata de jurnalisti ca și colegii săi în uniforma de la Poliția Rurala Nanov. 

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai