20
Sam, Iul
5 Articole noi

Bunuri contrafacute confiscate de catre politistii de frontiera din Turnu Magurele

Articole sport confiscate

Actualitate
Tipografie

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele  au descoperit peste 12.000 perechi pantofi sport, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, pe care doi cetăţeni români au încercat să le introducă ilegal în țară. Valoarea bunurilor confiscate depaseste suma de 600.000 lei.

12.270 perechi pantofi sport au descoperit poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, pe care doi cetăţeni români au încercat să le introducă ilegal în țară. În data de 26.01.2018, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele, s-au prezentat cei doi  pentru efectuarea formalităților de intrare în țară, conducând două automarfare aparținând unor firme de transport internațional. In urma controlului efectuat, marfa contrafacuta a fost depistata.
Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 615.200 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!