18
Ma, Iun
0 Articole noi

Campanie umanitara initiata de pompierii teleormaneni

Refacere acoperis

Actualitate
Tipografie

Saptamana trecuta, in noaptea de 22 spre 23 septembrie, o casa a fost mistuita de flacari. Pentru refacerea acesteia, pompierii teleormaneni au initiat o campanie umanitara.

In noaptea de 22 spre 23 septembrie, pompierii militari teleormaneni au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu, ce se producea violent la o casa din localitatea Brătăşani. Acesta a izbuicnit de la un scurtcircuit electric, locuinta fiind distrusa in totalitate, valoarea pagubelor ridicandu-se la suma de 200.000 de lei. In casa cuprinsa de flacari a ramasese si mezina familiei, Simona, o fetita in varsta de 7 ani.
Pentru a o salva din incendiu, tatal acesteia nu a mai asteptat sosirea fortelor de interventie, intrand in flacarile care cuprinsesera intreaga locuinta.
Impresionati de aceasta drama, pompierii teleormaneni au facut un apel umanitar, aratandu-le oamenilor de bine situatia critica in care se afla aceasta familie, in prag de iarna. Timp de cateva zile, voluntar, zeci de pompierii si voluntari au mers in localitatea Bratasani, acolo unde au dat o mana de ajutor.
Cei care doresc sa ajute aceasta familie o pot face in continuare, toate donatiile fiind foarte importante!