18
Joi, Apr
1 Articole noi

Conferinta de presa la IJJ Teleorman

IJJ Teleorman

Actualitate
Tipografie

Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Jandarmi Teleorman au sustinut o conferinta de pres ace a avut 2 subiecte. Primul dintre ele a fost prezentarea noului purtator de cuvand iar cel de-al doilea a facut referire la admiterea in scolile posticeale ce au ca specializare arma jandarmi.

Inspectoratul Judetean de Jandarmi Teleorman are un nou purtator de cuvant. In cadrul unei conferinte de presa acesta a fost prezentat. Dupa ce inspectorul sef al inspectoratului a citit ordinal de numire in functia de purtator de cuvant, acesta a facut o scurta prezentare a careierei sale.
Dupa ce fostul purtator de cuvant plutornierul adjuntat sef Ion Onata a adresat multumiri presei si l-a asigurat pe noul sau coleg de colaborare, s-a trecut la prezentarea punctului doi, oferta educationala. In momentul de fata sunt 2 scoli posticeale ce au ca specializare arma jandarmi, iar pentru sesiunea din ianuarie sunt scoase la concurs 700 de locuri.

Pentru o mai buna promovare a examenului de admitere din luna ianuarie, pe data de 29 noiembrie in judet va fi prezenta o caravana de informare privind institutiile de invatamant ce au ca specializare arma jandarmi.