18
Joi, Apr
1 Articole noi

Cosmar pentru soferii care tranziteaza podul Vedea

Trafic pod Vedea

Actualitate
Tipografie

Soferii care vineri dupa amiaza au tranzitat Alexandria, au fost nevoiti sa astepte si cate 30 de minute la intrarea in muncipiu.

Cauza, traficul intens dar  si reparatiile ce au loc la podul de peste raul Vedea. Si pentru ca era vineri, nici un muncitor nu era prezent la locul de munca. Cosmar vineri dupa amaiza pentru soferii care au tranzitat Alexandria. Acestia au fost nevoiti sa astepte mai bine de o jumatet de ora pentru a intra in muncipiu. Motivul, ambuteiajul care s-a fosrmat la podul de peste raul Vedea, care a intrat in reabilitare de la inceputul lunii august. Si pentru ca era vineri, nici un muncitor nu putea fi zarit la lucru.  
Lipsa muncitorilor de la pod a fost observata si de catre soferii care  trec zilnic prin zona. Insa vineri, nervii acestora au fost pusi la incercare, prin timpul prelungit de asteptare.
Lucrările de reabilitare a podului de peste râul Vedea au început în luna august. De atunci, pe DE 70, la ieșirea și intrarea în Alexandria se circulă pe o singură bandă. Lucrarea făcută de CNADNR a fost estimată la 1,5 milioane euro și vizează reabilitarea structurii de rezistență a podului de peste Vedea.