18
Ma, Iun
0 Articole noi

De astazi, terasele si-au redeschis portile

S-au redeschis terasele

Actualitate
Tipografie

Prima zi de vara, aduce cu ea si o noua relaxare in ceea ce priveste masurile pentru prevenirea imbolnavirii cu COVID-19. De astazi, terasele au fost redeschise, insa cu repsectarea distantarii sociale. Astfel, zilele trecute proprietarii acestora au tras tare ca aceastea sa fie gara de 1 iunie.

Redecorat, dezinfectat, masurat si curatat. Acestea au fost principalele activitati din ultimele 2 zile ale proprietarilor de terase si a angajatilor din Teleorman. Acestia au tras tare pentru ca astazi, acestea sa fie puse la punct si sa isi primeasca clientii. Ruleta a fost instrumentul de baza.
Proprietarii teraselor sustin ca redeschiderea teraselor este bine venita. Insa, aceasta diminuare a numarului de mese, prin respectarea distantarii sociale, ii va afecta. Dar, sunt pregatiti sa isi intampine clientii exact cum cere legea in vigoare.
Locurile se vor ocupa cu rezervare anterioară, pentru a evita aglomeraţia şi a face mai uşoară o eventuală anchetă epidemiologică, dacă aceasta s-ar impune. Personalul de servire trebuie să poarte mască şi mănuşi, iar mănuşile folosute la servire nu vor fi utilizate la pregătirea mesei.