30
Joi, Mai
0 Articole noi

Flori pentru soferite

Patrula scolara

Actualitate
Tipografie

Politistii de la Biroul Rutier din Rosiorii de Vede au continuat traditia de a oferi flori soferitelor aflate in trafic, de ziua lor. In acest an politistii rosioreni au fost ajutati de o patrula scolara de circulatie, de la Scoala Alexandru Deparateanu, chiar in raza sa de actiune.

In acest an politistii rosioreni de la rutiera au fost la datorie sambata dimineata pe strada Dunarii din Rosiorii de Vede iar tinta lor au fost, in exclusivitate, soferitele, pe care le-au oprit in trafic sa le ofere flori. Alaturi de politisti, s-a aflat, in acest an, patrula scolara de la Scoala Alexandru Deparateanu care actioneaza in aceasta zona sub indrumarea politistilor rosioreni.

Pe langa amenzile florale, politistii le-au urat soferitelor o zi frumoasa, fara evenimente, in trafic iar doamnele au fost inca odata, placut surprinse de gestul oamenilor legii. Actiune a politistilor rosioreni a fost coordonata de comisarul Sandu Petre seful Biroului Rutier din cadrul Politiei municipale Rosiorii de Vede.