20
Sam, Iul
5 Articole noi

Fortele navale Romane au fost prezente la Turnu-Magurele cu doua nave de lupta

Nave de lupta

Actualitate
Tipografie

In aceasta perioada Fortele Navale Romane desfasoara prima actiune de promovare a misiunilor marinarilor militari. Astfel, 2 nave de lupta ale Flotilei Fluviale au ajuns in portul din Turnu Magurele, este vorba despre monitorul Lascar Catargiu si Vedeta Blindata Opanez.

In portul din Turnu Magurele, au acostat asera 2 nave de lupta. Intreaga actiune face parte din campania initata pentru prima data  de catre Fortele Navale Romane. Prin intermediul acesteia se promoveaza astfel misiunile marinarilor militari.
Cele 2 nave militare acostate in portul din Turnu Magurele apartin Flotilei Fluviale, si este vorba despre monitorul 47 Lascar Catargiu si Vedeta Blindata 177 Opanez.
Dupa plecarea din Turnu Magurele, cele 2 nave se vor oprii la Moldova Veche. Intreaga campanie de promovare a fost efectuata in mai multe porturi dunarene. În ultimii ani, marinarii militari din Flotila Fluvială au dezvoltat mai multe parteneriate și proiecte, care vizează dezvoltarea durabilă a populației de la fluviu, dar au promovat și acțiuni umanitare și de voluntariat. Flotila Fluvială este singura structură a Forțelor Navale Române specializată în asigurarea securității navigației pe Fluviul Dunărea și în zona lagunară din nordul Dobrogei și are în compunere personal calificat și nave de luptă adecvate pentru asigurarea căilor de navigație fluvială.

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!