30
Joi, Mai
0 Articole noi

Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, popas de doua zile la Manastirea Cosoteni

Icoana facatoare de minuni

Actualitate
Tipografie

Vineri, Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului a ajuns la Manastirea Cosoteni unde a fost asezata pentru doua zile in biserica asezamantului monahal. Zeci de credinciosi au participat la slujbele oficiate cu acest prilej de preotii manastirii de la Cosoteni.

Timp de doua zile, o multime de credinciosi au trecut pragul Manastirii Cosoteni pentru a ruga la Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului din Baytali. Adusa in Teleorman cu binecuvantarea PS Galaction, episcopul Alexandriei si Teleormanului, Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului a poposit, saptamana trecuta si la Rosiorii de Vede in mijlocul credinciosilor din parohiile Adormirea Maicii Domnului si Sfintii Imparati Constantin si Elena.
Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului este binecunoscuta credinciosilor pentru minunile pe care Maica Domnului le-a facut pentru cei care s-au rugat cu ardoare in fata ei. Salvata de la distrugere si ascunsa de calugari si credinciosi timp de doua secole, Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului adusa din Ucraina are o istorie impresionanta care intareste credinta oamenilor in puterea ei de a le oferi ajutorul.