13
Sam, Apr
1 Articole noi

In perioada urmatoare vor fi instituite restrictii rutiere pe podul de peste raul Vedea

Reabilitare Pod Vedea

Actualitate
Tipografie

In perioada imediat urmatoare, Compania de drumuri a decis instituirea unor restrictiii a traficului rutier pe podul de peste Raul Vedea. La acesta vor mai fi realizate unele lucrari.

La podul de peste raul Vedea au fost realizate lucrari de reabilitare si modernizare. Pe perioada executie lucrarilor obiectivul a fost transferat catre Compania Nationala de Administrare a Infrastucturii Rutiere, urmand ca municipalitatea sa reia demersurile necesare clarificarii intarzierii predarii acestui obiectiv pe care se circula de luni bune si care a fost considerat finalizat. Insa, de saptamana trecuta au reaparut pe podul de peste Raul Vedea, recent reabilitat si consolidat, indicatoare de circulatie specifice "Santier in lucru".

Avand in vedere lipsa de responsabilitate si profesionalism cu care a fost tratata aceasta lucrare, gravitatea redarii circulatiei rutiere a unui pod pentru care nu exista receptie finala a lucrarilor, disfunctionalitatile create in traficul rutier si opacitatea de care m-am lovit in toata aceasta perioada cat podul a fost in lucru solicit public tuturor institutiilor cu atributii de control sa intervina in limitele si competentele prevazute de lege, sa verifice si sa primim dovezi clare ca podul de peste Raul Vedea a fost reabilitat conform proiectului si respecta toate standardele si normativele din domeniul constructiilor de poduri.", a mai declarat Victor Dragusin, primarul municipiului Alexandria.