13
Sam, Apr
1 Articole noi

Inaintari in gradul urmator, inainte de termen, pentru 6 pompieri teleormaneni

Inaintari in grad

Actualitate
Tipografie

Conducerea inspectoratului pentru Situatii de Urgenta A.D. Ghica Teleorman a organizat in ziua anrionala a Romanieio sedinta festiva.

Scop al acesteia a fost de oferire a gradului urmator, inainte de termen, unui numar de 5 subofiteri si un ofiter.
Cu ocazia zilei nationale a Romaniei la sediul Detasamentului de Pompieri Alexandria, a fost organizat un ceremonial militar în cadrul căruia au fost prezentate inaintarile in grad inainte de termen a cadrelor militare care au obtinut rezultate foarte bune. Tot cu acest prilej, a fost prezent si primarul localitatii Draganesti Vlasca, Ciprian Ciuperceanu, caruia Inspectorul Sef al ISU Teleorman i-a înmânat emblema de merit "Partener pentru ordine si siguranta publica" clasa a III - a, distinctie conferita prin ordin al Inspectorului General al IGSU, col. Dragne Daniel.
Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, un ofițer și cinci subofițeri din cadrul structurilor de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au fost avansați înainte de termen. Aceștia s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, pregătirea profesională și comportarea demnă pe care au avut-o atât în cadrul unității, cât și în viața civilă.