30
Joi, Mai
0 Articole noi

ISU Teleorman a fost dotat cu un container multirisc

Receptie container multirisc

Actualitate
Tipografie

Un container multirisc a intrat in dotarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta A.D. Ghica Teleorman. Acesta poate fi folosit in situatii de urgenta de amploare.

Containerul Multirisc este destinat optimizării acţiunilor de intervenţie în cazul producerii unor situaţii de urgenţă de amploare, accentul fiind pus în primul rând pe operaţiunile de căutare-salvare a victimelor. Scopul acestuia este de a avea o platformă complexă de intervenţie prin care se pot gestiona mai multe tipuri de riscuri şi prin intermediul căreia se pot efectua mai multe tipuri de operaţiuni de intervenţie de lungă durată, în condiţii dificile şi foarte dificile, inclusiv în cazul prăbuşirii de construcţii, independent sau în cooperare cu alte autospeciale şi utilaje. Containerul MULTIRISC are în dotare echipamente specifice intervenţiei în situaţii de urgenţă, dar şi alte echipamente cu care se pot executa şi alte operaţiuni complementare care pot fi esenţiale desfăşurării în bune condiţii a unor operaţiuni de intervenţie fără alt sprijin logistic.
Cetatenii judetului Teleorman au putut vedea acest container, cu ocazia prezentarii bilantului institutiei, atunci cand a fost expus pe platoul din fata Casei de Cultura din Alexandria.