30
Joi, Mai
0 Articole noi

ISU Teleorman are un nou punct de lucru in localitatea Draganesti Vlasca

Statie ISU

Actualitate
Tipografie

Un nou punct de lucru al ISU Teleorman a fost deschis vineri, in localitatea Draganesti Vlasca. Acesta este cel de-al doilea, primul fiind realizat in Dobrotesti.

Vineri, la Draganesti Vlasca a avut loc un ceremonial militar – religios cu prilejul inaugurării și operaționalizării punctului de lucru al ISU Teleorman. Actiunea a inceput prin prezentarea onorului, intonatea imnului național si oficierea slujbei de sfințirea a subunitatii, de catre PS Galaction Stanga, Episcop al Alexandriei si Teleormanului.
Acest punct de lucru a fost realizat cu sprijinul atoritatilor locale si judetene.
La actiune a fost prezent, din partea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta prim adjunctul, col. Radu Cristian.
Inspectorul sef al ISU Teleorman, col Marius Stancu nu a ales ziua de 6 octombrie intamplator pentru a inaugura acest punct de lucru, la aceasta data implinindu-se un an de cand se afla la conducerea acestei institutii.
După rostirea alocutiunilor, a avut loc taierea panglicii, invitatii vizitand apoi subunitatea. Este al doilea punct de lucru la nivelul județului, primul fiind realizat din anul 2013, în localitatea Dobroteşi. Conducera ISU Teleorman isi doreste realizarea unor astfel de puncte la Talpa, Contesti si Slobozia Mandra.