23
Ma, Iul
0 Articole noi

Maine are loc o instruire in domeniul avizarii - autorizarii

Instruire ISU

Actualitate
Tipografie

Reprezentantii ISU Teleorman organizeaza maine o instruire in domeniul avizarii – autorizarii. În cadrul acestei întâlniri de lucru, vor fi dezbătute mai multe subiecte.

În scopul sprijinirii demersurilor instituţiilor şi operatorilor economici pentru intrarea în legalitate din punct de vedere al securităţii la incendiu , mai exact obţinerea avizelor şi/sau autorizaţiilor de securitate la incendiu, miercuri, in Sala Mare de Ședințe a Consiliului Județean Teleorman, va avea loc o întâlnire cu reprezentanții autorităților publice locale, ai Inspectoratului Școlar Județean Teleorman, proiectanți și societăți comerciale care dețin construcții fără a avea autorizație de securitate la incendiu. Documentația tehnică, în baza căreia se emite autorizația de securitate la incendiu, trebuie întocmită, conform prevederilor legale, de către proiectanți și certificată de către verificatorii de proiecte, atestați. Pentru obținerea acestui act administrativ, ISU Teleoman nu percepe taxe.
În cazul în care este constatată încălcarea gravă a cerinţei de securitate la incendiu, inspectoratele pentru situații de urgență pot decide oprirea funcţionării ori utilizării construcţiilor sau amenajărilor, sancțiune care nu este condiționată de existența autorizației de securitate la incendiu. Criteriile pentru aplicarea măsurii complementare de oprire a funcționarii ori utilizării sunt reglementate de lege.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!