23
Ma, Iul
0 Articole noi

Marcajele rutiere trasate gresit in zona Spitalului judetean Alexandria

Marcaje rutiere gresite

Actualitate
Tipografie

La Alexandria, surprizele apar la tot pasul. Ultima s-a produs recent in zona Spitalului judetean unde pe o portiune de aproximativ 200 de metri, in mijlocul unui santier in lucru, au aparut noile marcaje rutiere.

Constructorul bucatii din strada Dunarii pe care a reabilitat-o si-a incheiat lucrarea cu o capodopera trasata pe asfaltul proaspat. Linia dubla continua care restrictioneaza accesul catre trei institutii importante i-a lovit in plin mai ales pe cei care vin din directia Nanov si trebuie sa ocoleasca jumatate de oras sa ajunga la aceste institutii  

Pentru ca trasarea marcajelor rutiere nu se poate efectua fara avizul Politiei, ne-am adresat Inspectoratului judetean pentru un punct de vedere official, doar ca institutia care si-a dat acordul la aceasta anomalie a preferat sa se ascunda in spatele legii 544 pentru a trage de timp, o parctica obisnuita la IPJ cand este vorba de subiecte delicate. Lamurirea a venit de la viceprimarul municipiului Alexandria care afirma  marcajele rutiere s-au trasat gresit.

De fapt, au fost greseli in lant incepand de la proiectant care a lucrat din birou si pana la politie care nu a observant pe ce isi da avizul. Singurul  care isi asuma greseala este viceprimarul Augustin Ioan care recunoaste ca angajatii din Primarie nu au verificat proiectul cu atentie ca sa sesizeze greselile, la fel si Politia cand si-a dat avizul. In timp ce reprezentantii IPJ Teleorman prefera sa treaca totul sub tacere, Primaria Alexandria a luat deja masuri pentru remedierea acestei anomalii, dar mai dureaza cel putin o saptamana pana vor fi refacute marcajele rutiere. 

reporter: Emma Ion

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!