18
Joi, Apr
1 Articole noi

Militarii in rezerva au desfasurat astazi, adunarea generala

Adunarea generala militari rezerva

Actualitate
Tipografie

Cadrele militare in rezerva sunt organizate intr-o asociatie, care la Teleorman se numeste „General David Praporgescu”. Acestia ofera sprijin pensionarilor din cadrul ministerelor de interne si al apararii, atunci cand acestia solicita.

In fiecare an, Filiala Teleorman a Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere „General David Praporgescu” organizeaza adunarea generala. Au fost invitati sa participe la lucrarile comitetului sefii structurilor locale din sistemul de siguranta, ordine publice si aparare nationala din judet, iar singurul care a raspuns invitatiei acestora a fost inspectorul sef al Jandarmeriei, col. Laurentiu Radian Tarlie.
La punctul 2 de pe ordinea de zi, colonelul in rezerva Lucreatiu Satalan a prezentat activitatea prestata de asociatie in anul 2017. Militarii in rezerva si-au aratat, totodata, nemultumirea fata de faptul ca, in ultima perioada s-a tot discutat despre pensiile speciale, care au fost catalogate ca fiind nesimtite.
In anul 2017, conducerea asociatiei a oferit asistenta de specialitate pentru camarazii acestora, care au privit intocmirea dosarelor pentru ajutoarele de deces si in orice alta problema. Ba, mai mult, pentru ca se considera nedreptatiti in ceea ce priveste acordarea in mod discriminatoriu a pensiilor si salariilor, acestia au trimis scrisori deschise catre toti parlamentarii de Teleorman, dar insa fara niciun efect.