13
Sam, Apr
1 Articole noi

Pompierii teleormaneni vin cu o serie de recomandari in caz de cutremur

Recomandari cutremur

Actualitate
Tipografie

Sambata dimineata, in jurul orei 2, in tara a avut loc un cutremur ce s-a resimtit si in judetul nostru. Pentru a prevenii eventualele pericole, pompierii teleormaneni vin cu o serie de recomandari.

Sambata in jurul orei 2 dimineata, in Romania s-a produs un cutremur cu magnitudinea de peste 5 grade pe scara Richter, ce s-a resimtit si in judetul nostru. Pentru a prevenii pericolele, pompierii teleormaneni vin cu o serie de recomandari.
Daca din nefericire suntei prinsi de un cutremur, primul lucru care trebuie facut este acela de a gasii imediat un adapost sigur.
Dupa ce seismul a trecut, pompierii va recaomnda sa nu intrati in panica. Daca langa dumneavoastra sunt persoane speriate si copiii, incercati sa ii linistiti.
Potrivit ultimei expertize seismice incheiate in anul 2014, la nivel de judet sunt cladiri care vor fi afectate in cazul unui cutremur cu magnitudinea de peste 7 pe scara Richter. Astfel in Alexandria sunt 13, 11 in Rosiorii de Vede, in Zimnicea 6. Cele mai multe, si anume 22, sunt in Turnu Magurele.