30
Joi, Mai
0 Articole noi

Protest cu trei participanti in fata primariei Rosiori

Cristian Dide

Actualitate
Tipografie

Actiunea de protest initiata si organizata de un candidat independent din Rosiorii de Vede a mobilizat mai multe forte de ordine si ziaristi decat cetateni nemultumiti de modul in care este administrat orasul. Protestul a avut loc sambata intre orele 10- 12.30 pe platoul din fata Primariei municipiului Rosiorii de Vede.

Unul dintre candidatii independenti la alegerile locale din municipiul Rosiorii de Vede a ales sa-si manifeste in mod public nemultumirea fata de modul in care este administrat orasul si a initiat o actiune de protest, cu toate avizele legale necesare unei astfel de manifestari. Desi actiunea a fost intens mediatizata atat in presa cat si in mediul online, la protest nu au fost prezente decat trei persoane. Cristian Dide, initiatorul actiunii de protest nu avea mari asteptari privind numarul de participanti si pentru ca oamenii nu sunt obisnuiti sa -si ceara drepturile in strada.

Desi in cererea inaintata autoritatilor era mentionat un numar de 20 de participanti pe toata durata protestului nu au fost mai mult de patru persoane interesate sa sustina initiativa tanarului rosiorean.