23
Ma, Iul
0 Articole noi

Raportul de activitate la Jandarmi a fost prezentat cu usile inchise

Tîrlie Radian

Actualitate
Tipografie

Potrivit raportului de activitate al Inspectoratului Judetean de Jandarmi, in anul 2016 au fost realizate peste 3000 de misiuni de mentinere a ordinii publice.Datele, insa, au fost oferite presei doar printr-un simplu comunicat, conducera institutiei necatadicsind sa faca cel putin o conferinta de presa, dupa prezentarea acestui bilant.

Cu usile inchise, fara ca presa din judet sa fie invitata, zilele trecute jandarmii teleormaneni au prezentat raprtul de activitate al anului 2016. Potrivit datelor centralizate, peste 3000 de misiuni de mentinere a ordinii publice au fost realizate anul trecut. Aceste informatii au fost oferite printr-un simplu comunicat transmis redactiilor, conducerea institutiei necatadisind sa organizeze o conferinta de presa cu toti reprezentantii mass-mediei din judet, asa cum ar fi fost normal, si asa cum in alte judete se intampla.
De asemnea, in cadrul intalnirii cu usile inchise, reprezentantii jandarmeriei au vorbit, doar intre ei si depre proiectele acestui an, insa noi, nu le vom mai mediatiza, in semn de protes la atidutidea acestei institutii fata de noi, cei care nu incercam altceva decat sa aducem in fata telespectatorilor informatii corecte si de interes public.

Conducerii unitatii ii uram mult succes in noul an si o deschidere mai mare catre presa.

 

Promo
Stiri

Cele mai

Block [footer] not found!