23
Ma, Iul
0 Articole noi

Recrutarile pentru scolile militare subordonate MApN continua

Scoli militare

Actualitate
Tipografie

Recrutarile pentru anul scolar 2017-2018, in scolile militare subordinate MApN, sunt in plina desfasurare.

Pentru cele 4 licee acestea se vor desfasura  pana data de 24 martie, pentru invatamantul universitar vor avea loc pana la data de 4 aprilie, iar pentru scolile de maistrii militari, data limita fiind 5 mai.
Elevii teleormaneni, care isi doresc o cariera militara, pot in aceasta perioada sa perticipe la etapa de recrutare, in anul scolar 2017-2018,  pentru scolile militare subordinate Ministerului Apararii Nationale. Astfel, cei care sunt in clasa a-8-a, si vor sa urmeze unul dintre cele 4 licee pot participa la aceasta etapa pana la data de 24 martie. Cei care sunt in clasa a-12-a si vor sa urmeze invatamantul universitar pot partcipa la etapa de recrutare pana la data de 4 aprilie, iar cei care vor sa urmeze scolile de subofitero pana la data de 5 mai.
Pentru a merge mai departe, viitori militari, trebuie sa indeplineasca si cateva conditii.
17 la sută din personalul MapN este format din femei, iar peste 5 la sută reprezintă personal militar. Principalele arme și specialități cu o pondere mai mare de personal feminin sunt în domeniul medicinei militare, logisticii, comunicațiilor și informaticii, aviației, financiar-contabil, infanteriei, marinei și rachetelor și artileriei antiaeriene, conform MApN.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!