13
Sam, Apr
1 Articole noi

Sindicalistii din Politie recunosc ca „au norma de amenzi” si sunt nemultumiti de conditiile de munca

Viorel Seicaru SNAP

Actualitate
Tipografie

Vicepresedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie din Romania, Viorel Seicaru a declarat in cadrul emisiunii „In centrul atentiei”, difuzata de postul nostru de televiziune ca ajung pe posturi de conducere numai cei care au legaturi cu mediul politic.

Sindicalistii sustin ca nu gasesc intelegere pentru schimbarea statutului politistului, care este foarte vechi si „facut pe genunchi”. De asemenea, acestia spun ca este foarte greu sa lucrezi normal in conditiile in care procedurile pe care trebuie sa le urmeze un politist, atunci cand intampina o situatie delicata nu sunt recunoscute.
Cu toate ca in urma cu mai bine de 25 de ani, conationali de-ai nostri si-au pierdut viata pentru dreptul la libera exprimare, sindicalistii din Politie sustin ca inca sunt cenzurati si ca daca nu se supun cerintelor superiorilor au de suferit in cariera.
Problema cea mai mare a sindicalistilor politisti o reprezinta statutul invechit, salariul, dar si conditiile de lucru, iar cand au fost intrebati daca intrevad o posibila rezolvare, acestia au declarat ca nu au sperante prea mari in acest sens, deoarece chiar si liderii lor au ajuns sa ii tradeze.