30
Joi, Mai
0 Articole noi

Teleormaneni spun ca Romania nu este pregatita sa primeasca imigranti

Imigranti sirieni

Actualitate
Tipografie

Suntem o tara saraca, nu avem locuri de munca sau nu sunt bani. Sunt doar o parte a parerilor teleormanenilor care cred ca tara noastra nu este pregatita sa primeasca imigranti.

Cariza imigrantilor se adanceste de la o zi la alta, iar la granitele unor tari precum Ungaria, deja fortele de ordine au avut conflicte cu refugiatii sirieni care doresc sa mearga in vestul Europei. Pentru a tine cat de cat situatia sub control, Uniunea Europeana a impus tarilor sa primesca un numar de refigiati, acest lucru aplicandu-se si tarii noastre. Teleormanenii insa, sunt de parere ca Romanai nu este pregatita sa primesca refugiati, si asta din cauza ca suntem o tara prea saraca unde nu sunt locuri de munca nici pentru cetatenii nostri.
De vina pentru migratia acestora din tara natala, Siria, este razboiul care dureaza de ani de zile, sustin teleormanenii.
In momentul de fata sunt luate măsuri fără precedent de pază la graniţa României, pentru valul de refugiaţi. Sute de forţe de ordine au fost mobilizate la Beba Veche, în Timiş, la frontiera cu Ungaria şi Serbia, după ce maghiarii au anunţat că vor să ridice un gard şi în dreptul ţării noastre. În plus, graniţa este monitorizată şi din aer, un elicopter militar maghiar şi unul de la Poliţia de Frontieră din România survolează în preajma graniţei.