13
Sam, Apr
1 Articole noi

12 proiecte au fost puse pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Judetean Teleorman

Sedinta de CJ Teleorman

Administratie
Tipografie

Având în vedere pandemia de coronavirus, ședințele Consiliului Județean Teleorman se desfășoară în regim de teleconferință, astfel că în sală se află doar președintele, cei doi vicepreședinți și funcționari publici.

La majoritatea punctelor, aleșii din opoziție au avut de făcut diferite remarci și cu toate că, au votat împotrivă, hotărârile au fost validate, cu majoritate.

Chiar dacă inițial, au fost 11 proiecte, președintele Consiliului Județean a suspus atenției aleșilor un alt proiect, care a fost votat cu unanimitate de voturi și introdus pe ordinea de zi. După ce au fost remediate micile deficiențe în ceea ce privește videoconferința și a fost făcută prezența, nu au lipsit decât doi dintre consilieri din totalul de 33.
Primele discuții au apărut la proiectul ce viza transportatorii de persoane cu licență pentru Teleorman, iar aici, aleșii județeni din opoziție au ridicat problema tarifelor practicate.
Chiar dacă, cei nouă consilieri din opoziție au votat împotrivă, proiectul a avut majoritate și a trecut. O altă dezbatere s-a purtat la hotărârea ce viza prelungirea închirierii spațiului din curtea spitalului Județean pentru firma privată care efectuează analize imagistice, respectiv CT sau RMN.
Cu toate că au votat împotriva majorității proiectelor, cele 12 hotărâri au trecut.