18
Ma, Iun
0 Articole noi

Angajari in sistemul bugetar

Primaria Alexandria

Administratie
Tipografie

Teleormanenii care vor sa se angajeze in sistemul bugetar, au in aceasta perioada 5 locuri de munca scoase la concurs. Potrivit site-ului posturi.gov.ro, doua dintre acestea sunt la primaria Alexandria.

Potrivit portalului posturi.gov.ro, pentru judetul Teleorman in aceasta perioada sunt scoase la concurs 5 locuri de muca in administratia publica. Potrivit postrarilor,  primaria din Scrioastea a scos la concurs un post de inspector asistent pe perioada nedeterminata. Un alt loc de munca liber este cel de sef de serviciu in cadrul primariei Videle pe perioada nedeterminata. O alta primarie care angajeaza este cea din localitatea Magura , care are nevoie pe perioada determinata de un inspector asistent. Si primaria muncipiului Alexandria face angajari. Potrivit site-ului posturi.gov.ro, in municipiul resedinta de judet este nevoie de un inspector principal si de un inspector superior.
Pentru postul de inspector principal,perioada este determinata, dosarele depanadu-se pana pe data de 21 octombrie, concursul sutinandu-se in data de 23 octombrie. Un alt job care este scos la concurs este cel de inspector superior, perioada fiind una nedeterminata. Prima proba a concursului, proba scrisa, va avea loc pe data de 5 noiembrie, ora 10, iar a doua proba cea a interviului va avea loc pe data de 7 noiembrie.