23
Ma, Iul
0 Articole noi

Audiente la primar

Administratie
Tipografie

Primarul muncipiului Alexandria, a sustinut astazi o noua serie de audiente. Zeci de cetateni ai orasului, s-au prezentat la acesta cu diferite probleme, majoritatea fiind cele de natura sociala.

La primaria municipiului Alexandria, astazi a fost o noua zi de audiente cu primarul, Victor Dragusin. La aceasta zeci de alexandreni s-au inscris, pentru ai prezenta edilului problemele cu care se confrunta. Prima persoana care s-a prezentat, a fost o femeie cu probleme de sanatate, careia ia fost repartizata o locuinta sociala in blocul primariei, dar aceasta refuza locuinta, pe motiv ca nu poate locuii acolo.
Pentru ca doreste sa rezolve probleme fiecaruia, primarul  Victor Dragusin, ia promis femeii, ca in limita posibilitatilor ii va oferii o alta locuinta.
Un alt cetatean, s-a adresat primarului, pentru ai oferii materiale de contructie.
Si acestuia primarul ia oferit raspunsul.
Majoritatea problemelor cu care cetatenii municipiului se confrunta au fost de natura sociala, iar municipalitatea a incercat sa ii ajute pe cat posibil pe toti.
Tot primarul Alexandriei, a mai declarat despre telefonul cetateanului, ca desi este functional, oamenii nu prea apeleaza la el.
La audientele de astazi au participat in jur de 30 de alexandreni cu diferite probleme.

Promo
In centrul Atentiei

Cele mai

Block [footer] not found!