18
Ma, Iun
0 Articole noi

Consiliul Judetean Teleorman face angajari

CJ Teleorman

Administratie
Tipografie

Printre institutiile publice din judet care cauta personal in aceasta perioada, se numara si Consiliul Judetean Teleorman. Aici este nevoie de 2 inspectori, unul principal si altul asistent, la Compartimentul administrare drumuri judeţene din cadrul Serviciului drumuri şi poduri al Direcţiei Dezvoltare Locală.

In momentul de fata, la nivel de judet mai multe institutii publice cauta personal. Una dintre acestea este Consiliul Judetean Teleorman. Acici este nevoie de 2 inspectori, unul principal si unul asistent la Compartimentul administrare drumuri judeţene din cadrul Serviciului drumuri şi poduri al Direcţiei Dezvoltare Locală.
Potrivit regulamentului dosarele de inscriere se pot depune la compartimentul resure umane din cadrul institutiei.
O alta institutie care are nevoie de un inspector asistent este Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca. De un inspector principal este nevoie si la Casa de Asigurari de Sanatate, iar la Directia de Sanatate Publica este un loc vacant pentru inspector debutant. Locuri de munca disponibile sunt si la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, aici fiind nevoie atat de consilieri cat si de inspectori.