22
Vi, Sep
9 Articole noi

Consiliul Local din Zimnicea s-a intrunit astazi in prima sedinta de lucru din noul mandat

CL Zimnicea

Administratie
Tipografie

Dupa depunerea juramantului de catre unul dintre alesii locali, consilierii  au votat in unanimitate cele doua proiecte de hotarari aflate pe ordinea de zi a sedintei de astazi.

Consiliul Local al orasului Zimnicea s-a intrunit astazi in prima sedinta de lucru din noul mandat. O prima sedinta extraordinara la care au luat parte 16 din cei 17 consilieri locali alesi pe data de 5 iunie. Intrunirea de lucru a debutat cu depunerea juramantului de catre unul dintre alesii locali absenti la precedenta sedinta, cea de constituire a noului consiliu local.
S-a trecut apoi la cele 2 proiecte de hotarari aflate pe ordinea de zi a sedintei de astazi. Doua rectificari bugetare s-au aflat astfel in atentia alesilor locali. Prima a vizat rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Spitalului Orasenesc Zimnicea, prin realocarea unor sume aferente trimestrului 3 si 4, catre trimestrul 2, alocare necesara acoperirii unor nevoi  salariale ale unitatii. A doua rectificare a vizat bugetul local al orasului. Ambele proiecte au fost aprobate cu unanimitate de voturi.
Urmatoarea sedinta de lucru a Consiliului Local Zimnicea va avea loc luna viitoare.